Ακτοπλοϊκά για Βενετία

Βάρκες και γόνδολες στo κανάλι Rio Marin του Ponte De La Bergami στη Βενετία

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια απο τη Βενετία με αναλυτικούς πίνακες αναχώρησης/άφιξης και τιμές εισιτηρίων. Κάντε έγκαιρη κράτηση και επωφεληθείτε των εκπτώσεων και προσφορών της goferry.gr!

Ακτοπλοικά εισιτήρια για ή από Βενετία

Δρομολόγια για Ελλάδα

  • Κάθε Τετ. και Κυρ. αναχ. στις 12 π.μ. προς Ηγουμενίτσα (άφιξη 2.30 μ.μ. της επόμενης ημέρας) και Πάτρα (άφιξη στις 9 μ.μ. της επόμενης ημέρας)
  • Κάθε Σάβ. αναχ. στις 1.30 μ.μ. για Ηγουμενίτσα (άφιξη περ. στις 4 μ.μ. της επόμενης ημέρας) και Πάτρα (άφ. στις 22.30 την επόμενη μέρα)

Δρομολόγια για την Κροατία

  • Τα δρομολόγια δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα!

Το σύστημα κρατήσεων «Easy-Way» της goFerry.gr, επιτρέπει τις πλέον αξιόπιστες online κρατήσεις και προσφέρει πιο γρήγορες και «έξυπνες» υπηρεσίες για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Βενετία. Με τη goFerry.gr θα σας συνδέσουμε με τα συστήματα κρατήσεων των ναυτιλιακών εταιρειών που εξυπηρετούν τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από τη Βενετία προς την Ελλάδα ή την Κροατία, θα συγκρίνετε τις τιμές και θα εκτυπώσετε αμέσως το εισιτήριό σας.
Τα δρομολόγια των πλοίων από τη Βενετία ενδέχεται να αλλάζουν από εποχή σε εποχή, επομένως ρίξτε μια ματιά στη μηχανή αναζήτησης για να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Σημείωση: Κάθε χρόνο και ανάλογα με την περίοδο, ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες συνδέσεις με τη Βενετία. Οι μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες (φεριμπότ) ανακοινώνουν τα νέα δρομολόγια πλοίων από και προς τη Βενετία έως τα τέλη Δεκεμβρίου και τα υπόλοιπα έως τον Ιανουάριο-Μάρτιο κάθε χρόνο! 

Πως να φτάσετε στο λιμάνι της Βενετίας

Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να φτάσετε στο λιμάνι της Βενετίας, επιλογές τοπικών μέσων μαζικής μεταφοράς, διευθύνσεις λιμανιών και γραφεία επιβίβασης, δρομολόγια και τιμές πλοίων και αναχωρήσεις σε πραγματικό χρόνο για το πλοίο από/προς Βενετία.

ΛΙΜΑΝΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΥΣΙΝΑ

  • Ο τερματικός σταθμός Fusina βρίσκεται περίπου 12 χλμ νότια του Μέστρε και 20 χλμ δυτικά της Βενετίας
  • Ο νέος τερματικός σταθμός Fusina στη Βενετία είναι το λιμάνι για διεθνείς ακτοπλοϊκές διαδρομές όπως Βενετία-Ελλάδα
  • Το ιστορικό κέντρο της Βενετίας είναι εύκολα προσβάσιμο από τον τερματικό σταθμό Fusina με θαλάσσιο ή δημόσιο λεωφορείο, και τρένο

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ FUSINA

  • Λιμάνι της Βενετίας (Fusina)
  • Via Autostrade del Mare (Via dell'Elettronica s.n.c.)
  • 30176 Fusina (Βενετία)
  • Συντεταγμένες GPS: 45.426549, 12.250077

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ FUSINA

Προερχόμενοι από Μιλάνο, Πάντοβα, Μπρένερο, Μπολώνια (Αυτοκινητόδρομος Α4):

  • Τελευταία έξοδος A4 "Mestre-Venezia", ​​στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε τον περιφερειακό δρόμο προς RAVENNA για να πάρετε τον SS 309 ROMEA. Ακολουθήστε τις οδηγίες των πινακίδων "TERMINAL FUSINA FERRIES" στην κατεύθυνση Malcontenta/Fusina. Η είσοδος στο τερματικό σταθμό είναι μέσω της dell'Elettronica.

Προερχόμενοι από Τεργέστη, Ούντινε, Ταρβίσιο (Αυτοκινητόδρομος Α4):

  • Ακολουθήστε τις πινακίδες για ΒΕΝΕΤΙΑ, στη συνέχεια ακολουθήστε τις πινακίδες για VENEZIA EST/AIRPORT, πάρτε την έξοδο προς SS 309 RAVENNA/CHIOGGIA/MARGHERA, ακολουθήστε την κατεύθυνση της Ραβέννας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των πινακίδων "TERMINAL FUSINA FERRIES" στην κατεύθυνση Malcontenta/Fusina. Η είσοδος του τερματικού σταθμού βρίσκεται στη via dell'Elettronica.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ FUSINA ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ MESTRE

  • Βγείτε από τον σιδηροδρομικό σταθμό της κατεύθυνσης Mestre-Marghera Venice, θα βρείτε τη Via Ulloa. Συνεχίστε για 100 μ. στα αριστερά σας και πάρτε τη Via Carrer, 150μ. προς τα εμπρός για να φτάσετε στη Via Rizzardi. περάστε από αυτό και βρίσκεστε στα δεξιά σας κοντά στο ξενοδοχείο Mondial, υπάρχει στάση λεωφορείου για τη γραμμή λεωφορείου Nr.16 προς Fusina.
  • Κυριακές και αργίες πάρτε τη γραμμή λεωφορείου Nr. 10: Βγείτε από το σταθμό του μετρό στην κατεύθυνση Mestre-Marghera Venice, θα βρείτε τη Via Ulloa. Συνεχίστε για 100 μ. στα αριστερά σας και πάρτε τη Via Carrer μπροστά για 150 μ., διασχίστε τη Via Rizzardi και πάρτε την οδό Bellinato μπροστά σας. Συνεχίστε για 150 μ. μέχρι να φτάσετε στη Via Durando, στρίψτε αριστερά, προχωρήστε για 100 μέτρα. και θα βρεθείτε στη Via Fratelli Bandiera, στα δεξιά σας θα δείτε ένα βενζινάδικο του TOTAL, στη συνέχεια θα βρείτε τη στάση του λεωφορείου Nr.10 για Fusina.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ της ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ FUSINA

  • Πάρτε το πλωτό λεωφορείο που συνδέει απευθείας τη Fusina με τη παλιά πόλη της Βενετίας και το Lido
    Η υπηρεσία λειτουργεί από το "Terminal Fusina".

Σημείωση: Όλες οι παραπάνω πληροφορίες για το λιμάνι της Βενετίας ήταν ακριβείς κατά τη δημοσίευσή τους, αλλά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Λίγα λόγια για τη Βενετία

Η απελπισία από τις αλλεπάλληλες επιδρομές, των Γότθων αρχικά και των Ούνων στη συνέχεια, ανάγκασε τους κατοίκους της βόρειας Ιταλίας να βρουν καταφύγιο σε δυσπρόσιτα μέρη. Κάποιοι απ' αυτούς κατέφυγαν στις νησίδες της λιμνοθάλασσας από το 400 μ.Χ. περίπου. Η Βενετία ιδρύθηκε και τυπικά στις 24 Μαρτίου 421 (σύμφωνα με τη βενετική παράδοση). Η άσχημη κατάσταση των γύρω περιοχών σε συνδυασμό με την ασφάλεια που παρείχε η λιμνοθάλασσα,με τα αβαθή νερά, είχε σαν αποτέλεσμα την προσέλκυση κι άλλων προσφύγων. Η μόνη, σχεδόν, δυνατότητα βιοπορισμού ήταν η θάλασσα. Έτσι σιγά-σιγά αναπτύχθηκε η θαλασσοκράτειρα Γαληνότατη Δημοκρατία της Βενετίας.

Η κατάρρευση της Βυζαντινής κυριαρχίας στην Ιταλία, μετά το θάνατο του Ιουστινιανού, σήμανε την απαρχή της δημιουργίας του ανεξάρτητου κράτους της Βενετίας. Κάτω από την πίεση των Λογγοβάρδων, μεγάλος αριθμός κατοίκων των γύρω περιοχών, άρχισε να καταφεύγει στη λιμνοθάλασσα. Με τη δημιουργία του Εξαρχάτου της Ραβέννας, η άμυνα της περιοχής πέρασε στα χέρια των ντόπιων. Σταδιακά, η απώλεια εδαφών και ο περιορισμός του Εξαρχάτου στην Πεντάπολη, παράλληλα με την εμφάνιση των Σλάβων στα παράλια της Αδριατικής, αύξησε τη στρατηγική σημασία της Βενετίας. Η δημιουργία αξιόμαχου ναυτικού από τους Βενετούς τους κατέστησε πολύ σημαντικούς για την αντιμετώπιση της πειρατικής δραστηριότητας των Σλάβων στην περιοχή και την υποστήριξη της άμυνας των παραλιακών πόλεων του Εξαρχάτου. Έτσι παραχωρούνται στην περιοχή κάποια φορολογικά και διοικητικά προνόμια, ενώ παράλληλα δημιουργούνται νέα λιμάνια για την υποστήριξη της δράσης του Βυζαντινού ναυτικού στην περιοχή.

Όταν το 726 ο Λέων Γ' Ίσαυρος διακύρηξε την αποκαθήλωση των εικόνων, οι δυνάμεις του Εξαρχάτου επαναστάτησαν. Στην επανάσταση αυτή συμμετείχαν και οι Βενετοί, οι οποίοι ανακύρηξαν ως νέο δούκα (=Δόγη) της περιοχής τους κάποιον Όρσο. Αν και τον επόμενο χρόνο ο Λέων αναγνώρισε την εκλογή ως έγκυρη, όμως οι Βενετοί είχαν κάνει το πρώτο βήμα προς την αυτονόμησή τους. Με την κατάρρευση του Εξαρχάτου, το 751 χάθηκε κάθε δυνατότητα ελέγχου της Βενετίας από το Βυζάντιο, αν και παρέμενε θεωρητικά ακόμη βυζαντινή επαρχία. Με την είσοδο των Φράγκων στην Ιταλία, από τα τέλη του 8ου αιώνα, οι Βυζαντινοί αναγκάστηκαν να αναγνωρίσουν και τυπικά την αυτονομία της Βενετίας. Πλέον οι Δόγηδες, εκλεγμένοι από συνέλευση πολιτών, έφεραν τον τίτλο του Σπαθάριου (από τον 10ο αιώνα του Πρωτοσπαθάριου) και λειτουργούσαν πλέον ως ανεξάρτητοι, σύμμαχοι της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
Η επαναδραστηριοποίηση των Βυζαντινών στη Δύση, από τον 10ο αιώνα αναβάθμισε τη σημασία της Βενετίας, η οποία ανέλαβε σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πειρατικής δράσης των Σαρακηνών. Για να εξασφαλιστεί η σταθερή πρόσδεση της Βενετίας στο Βυζάντιο άρχισαν να της παραχωρούνται διάφορα προνόμια. Εν τέλει ο Βασίλειος Β' Βουλγαροκτόνος απάλλαξε τους Βενετούς από κάποιους φόρους και τους έθεσε στη δικαιοδοσία του Λογοθέτη του Δρόμου. Χάρη σε αυτά τα προνόμια κατά τον 11ο αιώνα η Βενετία αναδείχτηκε σε ναυτική και εμπορική υπερδύναμη, εκτοπίζοντας τις άλλες ιταλικές ναυτικές δημοκρατίες.

Τι να δείτε

Η πόλη της Βενετίας είναι κτισμένη πάνω σε εκατόν δέκα εφτά μικρά νησάκια και διαθέτει εκατόν πενήντα κανάλια που συνδέονται με τετρακόσιες εννιά γέφυρες και παρόλο που φαντάζει μικρή δεν είναι, ενώ διαθέτει μια πληθώρα ξενοδοχείων για να επιλέξουν οι επισκέπτες της.

Κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης σας στη Βενετία αξίζει πραγματικά να περιπλανηθείτε στις πλατείες της αλλά και να χαθείτε μέσα στα μυστηριώδη δρομάκια της, θαυμάζοντας την τόση ομορφιά του τόπου. Το βέβαιο είναι ότι θα ανακαλύψετε πολλά από αυτά που έχει να προσφέρει η Βενετία ακόμα κι αν χαθείτε μέσα στους δρόμους της πόλης που πολλές φορές μοιάζουν με λαβύρινθο.

Η παραμυθένια πόλη της Βενετίας που επιπλέει στο νερό είναι πάντα όμορφη και εκπληκτική όλους τους μήνες του χρόνου προσφέροντας πάντα κάποιο ιδιαίτερα ξεχωριστό θέαμα στους επισκέπτες. Ακόμα κι όταν πλημμυρίζει κατά την διάρκεια του χειμώνα, όπου η στάθμη του νερού ανεβαίνει, που αν και δεν ευχαριστεί ιδιαίτερα τους ντόπιους αποτελεί ένα εντυπωσιακό και πρωτοφανές θέαμα για τους επισκέπτες. Πιστεύεται μάλιστα ότι η πανέμορφη αυτή πόλη ίσως μια μέρα εξαφανιστεί κάτω από το νερό αλλά μέχρι κι αν αυτό συμβεί η Βενετία και οι κάτοικοι της απολαμβάνουν κάθε μέρα, ζώντας μέσα στην απέραντη ομορφιά.

Τι να δείτε

  • Την Πλατεία του Αγίου Μάρκου, με το λιοντάρι να δεσπόζει πάνω στην γκρίζα στήλη, σύμβολο και προστάτης της πόλης. Στην ομώνυμη εκκλησία, θα δείτε επίσης το Pala d' Oro, από τα πλουσιότερα ιερά στον κόσμο με περισσότερους από 3.000 πολύτιμους λίθους, σμάλτο και επιχρυσωμένες εικόνες
  • Το Παλάτι των Δόγηδων, ακριβώς δίπλα, με τις πασίγνωστες τοιχογραφίες βενετσιάνικης τεχνοτροπίας
  • Την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών, η οποία συνδέει το Παλάτι των Δόγηδων με τη Φυλακή της Δημοκρατίας. Το όνομά της το πήρε από τους θρήνους των πολιτικών που καταδικάζονταν από το Συμβούλιο των Δέκα και περνούσαν από αυτή τη γέφυρα προς τα κελιά της φυλακής. Διάσημη είναι και η Γέφυρα του Rialto (rivo alto), η πρώτη γέφυρα που δεν ήταν ξύλινη
  • Τον ορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου, που κτίστηκε το 1539 και την παρακείμενη Γέφυρα των Ελλήνων (Ponte dei Grechi)
  • Την εκκλησία Santa Maria dei Miracoli
  • Το κοιμητήριο στο νησί San Michele
  • Την Gallerie dell' Accademia και τη συλλογή Peggy Guggenheim, με έργα διασήμων νεότερων καλλιτεχνών (Picasso, Rodin, Braque, Kandinsky, Monet, Turner κ.ά.)

Και να απολαύσετε...

  • Βόλτα με γόνδολα στο Μεγάλο Κανάλι (Canal Grande) το σούρουπο
  • Εναν περίπατο στη Riva degli Schiavoni, αρχικά παράλληλα στο Μεγάλο Κανάλι, και μετά εσωτερικά στα σοκάκια
  • Το ηλιοβασίλεμα στο νησί Giudecca

Κοντά στη Βενετία

Μουράνο, Μπουράνο, Τορτσέλλο
Τα νησάκια της λίμνης, Mourano, Burano και Torcello που βρίσκονται πολύ κοντά στην Βενετία και υπάρχουν δρομολόγια με καραβάκι για να τα επισκεφτείτε. Διαθέτουν πανέμορφα τοπία, αξιοθέατα και εκκλησίες. Αν έχετε αρκετές μέρες στη διάθεση σας μια εκδρομή στα νησιά αυτά θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Πάδοβα
Η Πάδουα ή Πάντοβα ανήκει στην περιφέρεια της Βενετίας, πρωτεύουσα της επαρχίας της Πάδουας με 250.000 κατοίκους. Αναφέρεται για πρώτη φορά με το όνομα Πατάβιο τον 4ο πΧ αι. μεταξύ 1405 και 1797, ανήκε στη Βενετική Δημοκρατία και ήταν σημαντικό πολιτιστικό κέντρο. Το Πανεπιστήμιο της ήταν ξακουστό σε όλη την Ευρώπη, σ’ αυτό δίδαξε και ο Γαλιλαίος. Στη συνέχεια ελεγχόταν από Αυστρία και Γαλλία. Μετά το συνέδριο της Βιέννης το 1815 εγκαθιδρύθηκε εκεί η δυναστεία των Αψβούργων της Αυστρίας. Το 1866 έγινε τμήμα του βασιλείου της Ιταλίας.
Στην Αναγέννηση έγινε σημαντικό καλλιτεχνικό κέντρο προσελκύοντας τους καλλιτέχνες Τζιότο, Ντονατέλλο, Τιτσιάνο. Στην πιάτσα ντελ Σάντο υπάρχει η βασιλική του Αγίου Αντωνίου. Η κατασκευή της άρχισε το 1231 και το άγαλμα του έφιππου Γκαταμελάτο που δεσπόζει μπροστά της φιλοτεχνήθηκε από τον Ντονατέλλο μεταξύ 1447-1453 και αποτελείται από ορείχαλκο, μάρμαρο και ασβεστόλιθο. Υπάρχει ακόμη το μεγαλοπρεπές ανάκτορο Ρατζιόνε του 13ου αι. και ο καθεδρικός ναός της Σάντα Μαρία Ασούντα του 16ου αι.

Βερόνα
Βερονέτα είναι η μεσαιωνική συνοικία του ιστορικού κέντρου, όπου βρίσκονται οι πλατείες Έρμπε, Ντέι Σιντόρι και Μπρα, όπως και το Λίστον και η Αρένα. Η Αρένα είναι το τρίτο σε μέγεθος διατηρημένο ρωμαϊκό αμφιθέατρο, μετά το Κολοσσαίο της Ρώμης και το αμφιθέατρο της Καπούα. Χτίστηκε τον 1ο αιώνα μ.Χ. από τους Ρωμαίους κατακτητές και χρησιμοποιείται ακόμα για συναυλίες, παρουσιάσεις όπερας και για το Φεστιβάλ Σαιξπηρικού Θεάτρου. Στη θέση της αρχαίας ρωμαϊκής αγοράς βρίσκεται η πιάτσα Έρμπ, με τους πάγκους της κεντρικής λαχαναγοράς σκεπασμένους από ομπρέλες και η Φοντάνα ντι Μαντόνα Βερόνα. Η πλατεία περιστοιχίζεται από πύργους του 14ου αιώνα, μεσαιωνικά σπίτια και άλλα καλοδιατηρημένα κτίρια διάφορων εποχών, όπως το παλάτι του Μαφέι του 17ου αιώνα. Η via Mazzini, με μαγαζιά ειδών τέχνης, παλαιοπωλεία, αλλά και ακριβές μπουτίκ και καφέ, συνδέει την πιάτσα Έρμπε με την πιάτσα Μπρα, όπου άλλοτε ήταν συγκεντρωμένη η ζωαγορά της πόλης. Η περιοχή γύρω από το ρωμαϊκό αμφιθέατρο πλακοστρώθηκε το 18ο αιώνα και από τότε ονομάστηκε "Λίστον" και καθιερώθηκε σαν χώρος περιπάτων. Πλάι στη "λαϊκή" πιάτσα Έρμπε βρίσκεται και η αριστοκρατική πιάτσα ντέι Σιντόρι του 17ου αιώνα και το Παλάτσο ντελά Ρατζόνε με τον πύργο Λαμπέρτι, το ψηλότερο καμπαναριό της πόλης, χτισμένο τον 12ο αιώνα. Η θέα από την κορυφή, ύψους 84 μέτρων, όπου μπορεί να ανέβει κανείς με ασανσέρ, είναι πανοραμική. Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζουν τα κτίρια των Σκαλιτζέρι και ιδιαίτερα οι arche των αρχόντων της δυναστείας.

Τεργέστη
Η Τεργέστη (ιταλ. Trieste) είναι πόλη στα βορειοανατολικά της Ιταλίας πολύ κοντά στα σύνορα με τη Σλοβενία. Η πρωτεύουσα της αυτόνομης περιοχής Φριούλι-Βενετία Τζιούλια. βρίσκεται στον κόλπο της Τεργέστης στην Αδριατική θάλασσα (208.000 κάτοικοι). Η Τεργέστη κτίστηκε από τους Ρωμαίους το 177 π.Χ., αρχικά υπήρχε ως φρούριο κι αργότερα ως κοινότητα. Σε μεγάλη ακμή έφτασε στα χρόνια του Αυγούστου και των διαδόχων του. Αργότερα την κατέλαβαν οι Γότθοι και οι Λογγοβάρδοι και την κατέστρεψαν. Κατά τα τέλη του 13ου αιώνα κυριεύτηκε από τους Βενετούς.

Το 1719 κηρύχτηκε ελεύθερο λιμάνι από τον Κάρολο ΣΤ'. Κατά το 18ο αιώνα ανάπτυξε γρήγορα το εξωτερικό εμπόριο και το εμπορικό ναυτικό και γνώρισε μεγάλη ακμή. Η επί τρεις φορές όμως κατοχή της πόλης από τους Γάλλους, στην εποχή του Ναπολέοντα, προξένησε σημαντικές ζημιές στην πόλη και στο εμπόριο. Το μεγαλύτερο λιμάνι της Αυστροουγρικής Αυτοκρατορίας στις 30 Οκτωβρίου 1918 ενώθηκε με την Ιταλία και το 1923 η Τεργέστη έγινε πρωτεύουσα του νομού Τεργέστης. Κατά το Β' Παγκόσμιο πόλεμο την κατέλαβαν οι Γερμανοί και το 1945 την απελευθέρωσαν οι γιουγκοσλαβικές δυνάμεις του στρατάρχη Τίτο. Στη συνέχεια βρέθηκε κάτω από γιουγκοσλαβική κυριαρχία, αλλά τελικά, μετά από συνεννοήσεις, επανήλθε στην Ιταλία.

Χρήσιμα τηλέφωνα

Τηλέφωνα

  • Αεροδρόμιο: 0039 041 2609260
  • Σταθμός λεωφορείων: http://www.actv.it/
  • Σταθμός τραίνων: 0039 041.785670
  • Θαλάσσια Ταξί: http://www.actv.it
  • Τουριστικές πληροφορίες: 0039 041 5298711, 0039 041 2748787
  • Αστυνομία: 113
  • Επείγοντα περιστατικά: 118
  • Carabinieri: 112
  • Δημοτική αστυνομία: 0039 041 2747070
  • Ιστορικό κέντρο: 0039 041 5294060
  • Ατυχήματα και βλάβες στον δρόμο: 803 116
  • Πυροσβεστική: 115
  • Τροχαία: 0039 041 274 70 70
  • Νοσοκομείο: 0039 041 529 41 11
  • Απωλεσθέντα αντικείμενα: 0039 041 78 52 38

Συγκοινωνίες

Ψάχνετε για ιδέες; Επιλογή από χάρτη